Heerbaan 260 - 3582 Koersel
Tel.: 011 96 00 79 011 96 00 79
Contacteer ons!
Samen naar een topfit leven vol energie dankzij cardio

Persoonlijke begeleiding, trainingsschema op uw maat

Wie fysiek in orde is, zit boordevol energie en kan met sprekend gemak elke (werk)dag met een frisse geest door. Met drie cardiotrainingen per week kan u dat resultaat al bekomen. Het professionele team van Stay Fit in Beringen stelt een trainingsschema op uw maat op. U zal versteld staan van de resultaten.

Verbrand meer calorieën

Cardio is veel meer dan zomaar fysiek in orde zijn. Het is ook een manier om calorieën te verbranden, gewicht te helpen verliezen of onder controle te houden. En wat te denken van een betere nachtrust, minder stress, verkleining van de kans op een hartaanval en een lagere cholesterol en bloeddruk?

Persoonlijk trainingsschema

  • De frequentie van trainen zal afhangen van uw fitnessniveau en agenda. Beginners kunnen het best starten met drie dagen om-en-om cardio met steeds een dag rust tussen - en van daaruit naar meer trainingen toe te werken.

Bij een eerste kennismaking met Stay Fit wordt uw basisconditie getest, krijgt u een optimale begeleiding en wordt de werking van de toestellen uitgelegd. Als u dat wenst, wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Nog vragen over cardio te Beringen? Bel, mail of spring binnen. Samen naar een topfit leven!

Clikc+