Heerbaan 260 - 3582 Koersel
Tel.: 011 96 00 79 011 96 00 79
Contacteer ons!
Kort en zwaar fitnessen, maximaal rendement

Voedingsschema

Geef toe, u droomt ook van een strak en gespierd lichaam. Toch? Om dat te realiseren, zijn powertrainingen onmisbaar. Het opbouwen van spiermassa gaat gepaard met het verlies van vet.

Professionele begeleiding

Bij Stay Fit wordt u persoonlijk en professioneel begeleid om tot een gespierd resultaat te komen. Fitnessen te Beringen op en top! Niet alleen voor wie geïnteresseerd is in indrukwekkende biceps of een sixpack, is krachttraining een must. Iedereen heeft er baat bij om in het fitness-schema enkele spieroefeningen op te nemen. De combinatie van krachttraining en cardio is ideaal om gewicht te verliezen en u topfit te voelen.

Gezonde en evenwichtige voeding

Gezonde en evenwichtige voeding is onlosmakelijk verbonden met powertraining. Zaakvoeder Jan Beelen stelt naast uw trainingsschema ook een voedingsplan op. Wanneer u zich daar aan houdt, krijgt u een maximaal resultaat.

Kies vandaag nog voor een gezonde levensstijl

Wilt u een gezonde en gespierde levensstijl aanmeten? Of bepaalde spiergroepen specifiek trainen in functie van een bepaalde sport of activiteit? Het voordeel van powertraining - ook wel krachttraining genoemd - is dat er op korte termijn veel kracht kan worden opgebouwd. Bij Stay Fit in Beringen wordt u kort opgevolgd. Kom langs!

Clikc+